Nejnovější recenze ze sekce Ručníky
V létě využitelná, ale možná lepší je sedátko nebo lehátko.
dobrá kvalita i vzhled
jako dárek , hezká a snad i kvalitní , nemohu sama posoudit
- Hezké v kouplne
Super, zakoupila jsem již podruhé á 2 kusy. Dobře sají, nejsou silné ani slabé a hlavně bez zbytečných ozdob, kterými se člověk neutře..je to jen na vizáž!
Ještě jsem nevyzkoušela
Savý, tenší materiál, čo mi však vyhovuje, pekná výšivka stromčekov, perte sólo, po prvom praní veľmi púšťajú farbu.
- dobrá cena
Zboží bych známým nedoporučila, už jsem koupila kvalitnější osušky a ručníky, co se gramáže týče, a od českého výrobce. Zde jsem si myslela, že také nakupuji od českého výrobce. Jaké bylo moje překvapení, když jsem na výrobcích objevila původní originální cedulky odstřižené. Vadí mi, že se jedná o zřejmě levné zboží nakoupené v rámci EU, originální cedulky toho výrobce se odstřihávají a firma Darré si na výrobky našívá vlastní (navíc dost nepraktická) poutka (odpárala jsem) s logem své firmy. To je pusté překupnictví s cílem obohacení se, a to se mi nelíbí. Navíc po prvním vyprání vylezlo z míst, kde jsou ručníky založeny a sešity, tolika uvolněných vláken, že jsem nestíhala odstřihávat a začišťovat. Tak snad po prvním rozčarování budou aspoň sloužit.
- Jemný materiál a krásné barvy.
Ručky i osuška kvalitní a krásné. Ji
Tip trade Osuška NHL Detroit Red Wings 70 x 140 cm
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 22. listopadu 2024)
Zakoupeno v Fanda-NHL.cz
- Nádherný, vypadá kvalitně
Skvělé, doporučuji
platí totéž co u předchozích produktů
za mne vhodný dárek pro vnuka a věřím, že bude spokojený
dárek pro vnuka, tak věřím, že bude spokojen i on
spokojená jsem já a věřím, že bude i vnouček
Profod Osuška Exclusive Comfort XL fialová 100 x 180 cm
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 25. listopadu 2024)
Zakoupeno v 4home.cz
- Příjemná a barva je stejná jako na fotce
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »